A023_upr_mala.jpg

Údlice - Černčice, ml.žáci 0:1 (0:0)

Odehráno v neděli 8.5.2011 od 10:30 na hřišti v Údlicích

Na dobře připraveném hřišti v Údlicích a za krásného počasí se odehrála krásná fotbalová bitva. Bohužel šťastnější odjížděli hosté z Černčic.

 

Sestava:
1. Lukáš Jíra
2. Daniel Nudčenko
3. Lukáš Išler
4. Marek Kramarski
5. Karel Štěpánek
6. Vašek Campr
7. Luboš Trunec
8. Ondra Holl
9. Jakub Hauser
10. Honza Machač
11. Michal Jíra

Za krásného slunečného počasí byl odehrán zápas mezi domácími Údlicemi a hosty z Černčic. Před začátkem zápasu hosté prováděli konfrontaci, stejně jako v podzimním zápase. Zřejmá snaha o zvýšení nervozity kluků. My jsme ale přišli hrát fotbal a kluci chtěli potvrdit podzimní výhru na hřišti soupeře.
Začátek zápasu vyšel o něco lépe hostům. Dařilo se jim více držet míč na zemi a z toho plynula lehká herní převaha. Naši kluci ale hráli opravdu obětavě a rozhodně nepřipustili výrazné ohrožení naší branky. V tomto zápase jsme provedli na postu brankáře další změnu. Chytal Lukáš Jíra a Michala jsme hned od začátku zápasu dali do hry. Postupně se hra vyrovnávala a našiu kluci pochopili, že je lépe hrát v klidu a použít přihrávku po zemi. Tím jsme si začali pomalu vytvářet nenápadné příležitosti. Velmi dobře se bil na hrotu Kuba Hauser, který po krátkém výpadku po nemoci opět nastoupil do hry. Po vyrovnaném boji skončil první poločas bezbrankovou remízou 0:0.
V druhém poločase jsme již hru vyrovnali hned od začátku. Postupně jsme se začali více dostávat do šancí, ale finální zakončení se nedařilo. Bohužel po hezké střele ze střední vzdálenosti se soupeř trefil do břevna a od toho se míč odrazil za brankovou čáru. Naši kluci ještě přidali. Na soupeři již byla vidět výrazná únava. Nebyl již téměř schopen držet míč pod kontrolou a tvořit hru směrem dopředu. Zahájil proto intenzivní obranu a odkopy drobil naši hru a snahu o vytvoření šance. Naši kluci se i přesto dostali ještě do tří hezkých příležitostí, které nakonec kryl brankář hostů. I naši kluci již byli dost vyčerpaní a tak po velmi hezkém bojovném výkonu odešli ze hřiště s porážkou 0:1. Vzhledem k odevzdanému výkonu ji můžeme považovat sice za nespravedlivou, ale fotbal je již takový a budeme rádi, když se fotbalové štěstí příště přikloní na naši stranu.

Trenér ml.žáků

Aktualizováno (Neděle, 08 Květen 2011 15:50)

Web prohlíží
Právě připojeni - hostů: 12