A023_upr_mala.jpg

Přípravný zápas s LoKo

V úterý 17. 08.2010 jsme sehráli přípravný zápas na novou sezónu. Soupeřem nám bylo mužstvo LoKo- nováček krajské soutěže.

Hrálo se na velmi dobře připraveném terénu a zápas určitě splnil to co jsem potřebovali, ověřit si v jaké sestavě nastoupíme v prvním mistrovském zápase s Kláštercem. První půli jsme hráli systémem 4-3-3 a soupeř nás přehrával zejména ve středu hřiště, ovšem v brance dobře zachytal Milan Lorenčík a tak jsme šli do kabin s výsledkem 0 : 0, v druhé půli jsme některé hráče vystřídali na jiné posty a šli na rozestavění 4-4-2. Střed se vyrovnal, avšak jsme soupeřům umožnili po rychlých brejcích a špatně odehraných míčů ve vápně vstřelit 4 branky, za stavu 0:1 se nám podařilo vstřelit po dobré akci břevno a v závěru utkání si vytvořili 3 dobré šance, z nichž jednu jsme dokázali Kubou Grunclem zužitkovat a snížit na konečných 1 : 4. Máme mladé mužstvo o čemž svědčí, že náš tým doplňují 2 hráči z mladších žáků, přesto si myslím, že v mužstvu vládne dobrý duch a hráči se navzájem povzbuzují a tvoří dobrou partu. Budoucí zápasy ukážou zda bude v jejich silách hrát v 1.A třídě důstojnou roli.

 

Sestava:   Lorenčík - Záboj Vl., Záboj L., Kramarski M., Rosenberg, Šifalda, Havel, Hašek, Nápravník, Išler, Kramarski R., Gruncl, Koudela.

Trenéři: Havel, Hašek       Ved.mužstva:  Souček

 

 

Aktualizováno (Sobota, 25 Duben 2015 09:38)

Web prohlíží
Právě připojeni - hostů: 10