A023_upr_mala.jpg

Soutěž zachráněna, st. žáci

Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Naše mužstva - Starší žáci - Vzkazy

Tak nám skončil ročník 2009-2010, kdy jsme byli jako nováčkové soutěže v 1.A třídě. Mužstvu se nakonec podařilo přesvědčivě zachránit a obsadit konečné 11. místo (ze 14).

Gratulujeme. Dnes se mužstvo rozloučilo na půdě Chomutova, jednoho z kandidátů na postup a nebyl to vůbec špatný zápas. Škoda, že nám dal soupeř už v 10 vteřině gól, bylo to hodně rychlé, pak nějakou dobu trvalo než se kluci oklepali, ale ve druhém poločase jsme byli domácím důstojným soupeřem. Zápas skončil porážkou 1:4.

 

Avšak rozhodujícím pro záchranu bylo domácí utkání s mužstvem LoKo Chomutov, keré kluci zvládli a vyhráli 2:0. Musíme však říct, že soupeř některé kluky šetřil a dal příležitost mladším hráčům, které zkoušeli na příští sezónu. Avšak ani toto nesnižuje bojovný a nadšený výkon našich kluků, kteří věděli, že tento zápas musí pro záchranu urvat pro sebe. A povedlo se. Hoši díky.

Sezóna končí klukům 26.7. rozlučkou na koupališti a je připraven bohatý program s fotbalovým zápasem rodičů proti klukům a kluci slibujou, že nám to natřou. Tak uvidíme...

Za celou sezónu patří poděkování trenérům Jirkovi Součkovi, Láďovi Havlovi a asistentovi Tondovi  Proškovi.

Web prohlíží
Právě připojeni - hostů: 5