A023_upr_mala.jpg

T.Kadaň - Údlice, ml. žáci...

Konečný výsledek pro soupeře z čela tabulky 7:0.

 

Zápas se zpočátku nevyvíjel špatně, byli jsme rovnocenní soupeři a dokonce jsme měli první brankovou příležitost (Fr.Němec) a do cca 8 minuty jsme s favorizovaným soupeřem drželi krok. Pak však nejlepší hráč a střelec soupeře (dal 4 branky) dostal do běhu mezi našimi obránci dobrý míč a sám postupoval na branku. Náš kapitán Kuba Gruncl jej stíhal a dobíhal. V momentě, kdy již byl těsně za ním a chtěl mu vypíchnout míč, domácí borec mírně vybočil z přímého směru a Jakub mu nešťastně „brnknul“ o nohu, následoval pád obou hráčů a červená karta s vyloučením pro našeho kapitána.

Jeho vyloučení mělo psychický dopad na naše hráče, neboť předtím byli jedním hráčem soupeře také několikrát faulováni a nic se nedělo a vyloučení Kuby jim přišlo jako neobjektivní a příliš přísné. Horší bylo ale to, že jsme přišli o strategického hráče a dirigenta týmu, který nemohl být nikým jiným a tak kvalitním nahrazen. Než se naši kluci vzpamatovali a trochu srovnali (přestala fungovat záloha) bylo to 3:0 a 1.poločas pak 4:0.

Druhý poločas se vyvíjel obdobně jako první, asi 6 minut jsme vzdorovali, dokonce jsme měli i 2 gólové šance( Fr.Němec a O.Holl). Pak ale klukům docházely síly, opět se vytratila záloha, takže soupeř sbíral takřka všechny míče na polovině hřiště a dostali jsme se pod neustálý tlak. Z toho pak pramenily i nějaké drobné chyby, kterých soupeř využil a zápas  nakonec skončil  výsledkem  7 : 0 pro domácí.

Zápas řídili  delegovaní rozhodčí (hlavní a dva pomezní), kteří z mého pohledu řídili zápas pod tlakem domácích fanoušků. Zápas se hrál ve velkém horku, kluci se všichni snažili a vydali ze sebe vše, zvláště ti, kteří nebyli střídáni.

Trenér ml. žáci

 


Aktualizováno (Neděle, 05 Září 2010 17:30)

Web prohlíží
Právě připojeni - hostů: 15